Top activiteiten in Australië

Australië heeft het allemaal: ruige natuur, adembenemende landschappen, parelwitte stranden en bruisende steden. Neem de tijd voor dit uitzonderlijke land en geniet van het leven zoals de Aussies dat zelf ook doen. 


Australië: indrukwekkende natuur, bruisende steden en witte stranden

De meeste steden in Australië liggen langs de kust, waardoor je het wervelende stadsleven kan combineren met heerlijk luieren aan het strand. In Sydney bezoek je het wereldberoemde Sydney Opera House, doe je kennis op in de vele musea en geniet je van de goeie sfeer op het populaire Bondi Beach. Het hippe Melbourne is the place to be voor foodies en feestbeesten. Aan de westkust kom je tot rust in de relaxte stad Perth. De zakenstad Brisbane is een welkome stop voor reizigers op weg naar het noorden van het land. 

Doordat Australië zo afgezonderd ligt van de rest van de wereld, heeft het een unieke flora en fauna. Het Daintree National Park is één van de oudste regenwouden ter wereld. Tijdens een safari ontdek je dieren waar je nog nooit van hebt gehoord. De bekende Great Barrier Reef wordt gezien als een waar natuurwonder en is een droomplek van iedere duiker. 

Huur een auto en ga op rondreis door het binnenland. Dan kun je zomaar een kangoeroe tegenkomen. De donkerrode rotsformatie Uluru is misschien wel de meest iconische plek in Australië en kun je het beste aanschouwen tijdens zonsondergang met een koud biertje in je hand.