Sandra van der Lee

Als 19-jarige maakte Sandra haar eerste soloreis en hierna is ze eigenlijk nooit meer gestopt met het ontdekken van de wereld. Met een masteropleiding Leisure, Tourism & Environment op zak, zou je haar een professionele toerist kunnen noemen. Via haar blog The Sandra Stories deelt ze haar verhalen en moedigt ze anderen aan om ook op avontuur te gaan. 

Volg Sandra ook op Social Media:


4 VRAGEN VOOR SANDRA

Wat is je favoriete reisbestemming?

Zuid-Afrika laat me niet meer los. De combinatie van natuur en avontuur met een cocktail in Kaapstad toe, dat is voor mij de ultieme reis.

Wat is je mooiste reisherinnering?

In Zimbabwe deed ik een neushoorn tracking te voet. Ik zat zo dichtbij een neushoorn, dat ik hem aan kon raken. Ik nam geen selfie maar moest wel wat tranen wegvegen. Een prachtige ervaring met een bedreigde diersoort die me altijd bij zal blijven.

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt op je reizen?

Ik ben ooit op een camping in Frankrijk mijn oude wiskundeleraar tegengekomen. Ineens was de vakantiestemming verdwenen! 

Welke bestemming heeft je het meest verbaasd / verrast?

Meestal bereid ik me niet te veel voor, ik wil graag verrast worden onderweg. Recentelijk bezocht ik een vriendin in Noorwegen, wat een prachtig land. Toen we tijdens een wandeling ineens in de sneeuw stonden was ik wel verbaasd, het was toch zomer?!