Tea Che

Tea Che houdt ervan om een land te kiezen en daar voor een tijdje te wonen om zo de taal, gewoonten, geschiedenis en cultuur te leren kennen. Op Tea Was Here deelt ze haar reistips en de fijne en minder fijne dingen die ze in haar huidige hometown Londen heeft gezien en gedaan.

Volg Tea op social media:


VIER VRAGEN VOOR TEA

Wat vind je het mooist / fijnst aan de stad waar je woont?

Ik houd ervan dat er zoveel te zien, dat ik het nooit allemaal kan meemaken. Ook vind ik het leuk dat de wijken van Londen allemaal zo verschillend zijn, met hun eigen sfeer en cultuur. Ik kan me bijna niet voorstellen dat het gaat vervelen.

 

Welke plek raad je aan?

Om Londen echt te ervaren zoals de locals, raad ik aan om op zaterdag of zondag naar Hampstead Heath te gaan. Dit is een groot park in het noorden van de stad waar Londenaren graag komen. En je krijgt er ook nog mooi uitzicht van de Londen skyline bij.

 

Wat moet een bezoeker zeker gaan zien of doen?

Boek bij een eerste bezoek aan Londen een gratis tour door de stad; er worden verschillende aangeboden. Zo zie je op de eerste dag alle toeristische bezienswaardigheden, hoor je over de geschiedenis van de stad en kun je de rest van je bezoek beter plannen.

 

Kun je een verborgen parel verklappen?

St Dunstan-in-the-East! Middenin het centrum vind je een groene oase van rust, waar weinig mensen het bestaan van lijken te kennen.