Victoria en Steve Watts

Victoria en Steve vormen een seminomadisch, schrijvend en filmmakend stel uit Londen. Zij is dol op gebakjes, hij op pepertjes en beide zijn ze gek op reizen. Ze zijn altijd op zoek naar bijzondere dingen: naar unieke, knusse en creatieve plekken en naar ervaringen die je met mensen wilt delen. Ze schrijven over het leven, de liefde en reizen op hun blog Bridges and Balloons.

Volg Victoria en Steve op:


Wat is tot nog toe jullie favoriete bestemming en waarom?

Barcelona heeft een speciaal plekje in ons hart, omdat we elkaar daar voor het eerst ontmoetten. We zijn ook verliefd op Mexico, zo erg dat we er bijna naartoe waren verhuisd! Maar onze nieuwste liefde is Nieuw-Zeeland. We hebben daar twee maanden met een camper door het land gereisd en een paar keer aan een huizenwissel gedaan. Het was voor het eerst sinds jaren dat we een juiste balans vonden tussen werken, spelen en reizen en we voelden ons geweldig. Nieuw-Zeeland is daarnaast ook gewoonweg schitterend. Het heeft heel veel hoogtepunten voor zo'n klein land.

Wat is jullie beste reisherinnering?

Eén favoriete herinnering kiezen is te moeilijk. Er zijn er zoveel! Het gaat meer om het gevoel dat je hebt bij alle momenten; momenten dat je even ademhaalt en je realiseert hoe gelukkig je bent. We hadden heel veel van zulke momenten tijdens onze huwelijksreis in Zuid-Afrika. De picknick in het bos springt er echt uit, toen we vlak daarvoor op die plek nog olifanten en leeuwen hadden gezien.

Hebben jullie een grappig/vreemd reisverhaal

Dit verhaal is grappig als we erop terugkijken, maar op het moment zelf was het heel beangstigend! Toen we op Bali woonden, verhuisden we zonder dit te weten naar een huis waar ook apen hun intrek hadden genomen een paar maanden eerder. De apen waren niet zo blij met onze komst en ze probeerden ons aan te vallen. Uiteindelijk sloten we onszelf op in de slaapkamer, omsingeld door apen, en hebben we de makelaar gebeld om ons te komen redden. Uiteraard hebben we daarna een ander huis uitgezocht

Wat is het leukste aan jullie baan/project?

De 'Victoria’s Insider Guide to London' is een droomproject omdat we het beide geweldig vinden om het beste van de stad waar we al dertien jaar wonen uit te lichten. Het werken aan deze gidsen is een geweldige manier om alle redenen dat we van Londen houden opnieuw te ontdekken. De stad blijft ons verrukken en verbazen. Londen is zonder twijfel een van de beste steden op aarde.