Top activiteiten in Bahama's

Schaal- en schelpdieren, wit zand en turquoise water: welkom op de Bahama's, paradijs op aarde, gelegen tussen Cuba en Florida! In het eerste land van de Nieuwe Wereld waar Christoffel Columbus voet aan wal zette, vind je bijna 700 eilanden en eilandjes van een onuitputtelijke schoonheid.


De Bahama's, parel van de Caraïben

De Gemenebest van de Bahama's, voorheen schuilplaats van geduchte piraten, biedt tegenwoordig de mogelijkheid om je te ontspannen op de luxe stranden van Paradise Island, voordat je de ongerepte natuur op Cat Island gaat bekijken. Geniet ten volle van je verblijf in het Caraïbisch gebied door ook rond te dwalen op de Bimini-eilanden, die de bijzonder warme belangstelling genoten van een zekere Ernest Hemingway. De Bahama's zijn ook een perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin

Laat, na de belangrijkste plekken in de hoofdstad Nassau bezocht te hebben, de uitgelaten sfeer van de Bahamaanse avonden op je inwerken in een authentieke bar. Proef een rock lobster (kreeft), probeer de kicking beef (wilde ezel!) en begeleid het geheel met een Bahama Mama-cocktail.

Dit is nou de smaak van het paradijs ... op de Bahama's, dat spreekt vanzelf!