Gezinsvakantie in Mei

Geef jezelf of je moeder in mei rond Moederdag een gezinsvakantie cadeau. Of het nu gaat om een stedentrip, een strandvakantie of een pretpark: de uitstapjes voor mei hebben voor iedere smaak en iedere leeftijd wat te bieden. Niet alleen moeders komen aan hun trekken. Pak je koffers en ga er even lekker tussenuit in mei.

TOP-bestemmingen voor je gezinsvakantie

Vind je dat een gezinsvakantie leuk, spannend en avontuurlijk moet zijn? Dan ben je in Disneyland Parijs aan het juiste adres. Geef Mickey Mouse een hand en laat je meeslepen door de vele shows in de betoverende wereld van Walt Disney. Een gezellige strandvakantie kun je dan weer beleven in de Algarve in Portugal. Kleine vissersdorpjes, steile kliffen en kilometerslange stranden zorgen bijna voor een Caribisch gevoel en de temperatuur is in mei nog erg aangenaam. Laat je gedachten dwalen en lees eindelijk dat boek dat al zo lang op je nachtkastje ligt, terwijl de kinderen zandkastelen bouwen en in het water spetteren.

Als je geen tijd hebt voor een uitgebreide gezinsvakantie in mei, kies dan voor een stedentrip naar Nice.

Deze mondaine stad aan de Franse Rivièra maakt niet alleen indruk met zijn culinaire hoogstandjes. Zo zullen je kinderen ongetwijfeld enthousiast zijn over het grootste waterattractiepark van Europa. Als je een vakantie wilt boeken die je wat verder weg brengt, dan is Vancouver de plek voor een gezinsvakantie in mei. Deze indrukwekkende stad aan de westkust van Canada overtuigt met zijn unieke landschap, talloze gezinsattracties en de beroemde Canadese gastvrijheid.

Meer lezen
Verbergen
** Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd