Stedentrips in Mei

Zonnebaden op prachtige stadsstranden, lange wandelingen door historische stadswijken met indrukwekkende architectuur, onvergetelijke voorstellingen in wereldberoemde theaters – dat en veel meer kun je beleven bij een stedentrip in mei. Als je alvast zin hebt in de zomer, kun je bijvoorbeeld een vakantie boeken aan de paradijselijke stranden van Florida of op een van de vele mooie plekjes aan de Middellandse Zee. Liefhebbers van cultuur en shoppen komen ook in noordelijker streken aan hun trekken, want het veelzijdige cultuuraanbod van steden als Amsterdam en New York verandert voortdurend.

Topbestemmingen voor je stedentrip

Bij een stedentrip naar Barcelona kun je op het eigen stadsstrand van de Catalaanse hoofdstad lekker genieten van het heerlijke mediterrane klimaat of naar hartenlust slenteren door de indrukwekkende Barri Gòtic, de Gotische wijk. Maak kennis met de indrukwekkende gebouwen van de beroemde Catalaanse architect Antoni Gaudí, waarvan de karakteristieke Sagrada Família-basiliek het meest in het oog springt.

Of kies in mei voor een reis naar Miami, voor nog meer zon en strandgenot. Kilometers lange zandstranden en het vermaarde Art Deco District met zijn prachtige gebouwen in Miami Beach staan garant voor een vakantie die je nog lang zal bijblijven.

Als je hart sneller gaat kloppen van unieke shows of een winkelervaring van wereldklasse, dan is een stedentrip naar New York waarschijnlijk meer iets voor jou. Bezoek wereldberoemde voorstellingen in de theaters op Broadway of snuffel in alle rust door de winkels en boetieks aan de legendarische 5th Avenue.

Meer lezen
Verbergen
** Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd