Top activiteiten in Toronto


Verken de grote vriendelijke reus Toronto


Toronto is de grootste stad van Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario aan de Hudsonbaai. De metropool heeft een vriendelijk karakter en biedt tal van bezienswaardigheden.

Toronto is een culturele broedplaats met velerlei kunst- en theaterzalen. Het opvallende Royal Ontario Museum is een van de hoogtepunten met haar collectie gericht op natuurhistorie en wereldculturen. De enorme Art Gallery of Ontario beschikt over tienduizenden kunstwerken uit de hele wereld die ook zeer de moeite waard zijn.

Ga je met je gezin naar Toronto? De stad kent vele leuke attracties voor een jong publiek. Ripley's Aquarium of Canada zal zeker in de smaak vallen. Ontspan terwijl je naar de kleurige vissen kijkt of laat je schrik aanjagen door de enorme haaien. Het Ontario Science Centre biedt een leerzaam uitje voor de kids en High Park is een aanrader voor actieve kinderen die zich willen uitleven op de speelplaats. De Toronto Zoo is overigens ook in dit park gevestigd.

Toronto weet haar bezoekers al snel in te palmen met haar gemoedelijke sfeer. Wil je ervaren hoe het zou zijn om hier te wonen? Lees ons insider-artikel '7x Toronto als een local' en ontdek de verborgen plekjes van deze bijzondere stad.