Top activiteiten in Duitsland

Bezoek onze oosterburen op een reis door de zestien deelstaten die samen Duitsland vormen. Smul van de Duitse gastronomie, dompel je onder in eeuwenoude cultuur tijdens een stedentrip en ontdek prachtige landschappen...


Duitsland, onze mooie oosterbuur

Geef je in München over aan de hopheerlijkheden tijdens het beroemde Oktoberfest. In Hamburg dwaal je over de kades van een van de grootste havens van Europa, en in Berlijn verdeel je je tijd tussen de Brandenburger Tor en het Rijksdaggebouw. Waar je in Duitsland ook komt, overal kun je gotische meesterwerken, schatten van de expressionistische schilderkunst en groene nationale parken bewonderen.

Ontdek de prachtige natuur van nationaal park Harz, het natuurgebied Vulkaan-Eifel in het westen of nationaal park Berchtesgaden in de Zuid-Duitse Alpen. En proef de Duitse Moezelwijn in de wijngebieden zelf. 

Voor de muzikale kant van je ontdekkingsreis bij onze oosterburen volg je in de voetsporen van Beethoven, Wagner en Strauss of laat je je meevoeren op de elektrobeat van wilde nachten in Berlijn.

Alleen of met z'n tweeën, met vrienden of familie: in Duitsland is voor ieder wat wils.