Culinar

14dec.  - 16dec. Fonteyn Festival Janskerkhof 17a , 3512 BM Utrecht Het grote wijnfestival van Utrecht: topwijnen en goed eten

Informatie over het event

Met meer dan tachtig topwijnen heeft het Fonteyn Festival kenners en geïnteresseerden veel te bieden. Bovendien is er ook een mobiele keuken met hartige hapjes die goed bij allerlei soorten wijnen passen. Omdat het hier om de wintereditie van het festival gaat, kun je ook genieten van winterse spijs- en dranksoorten. Voor de muzikale omlijsting zorgen zangers, dj's en bands.

Houd je van wijn en wil je de beste soorten proeven? Boek dan nu je stedentrip naar Utrecht.

Adres

Janskerkhof 17a

3512 BM Utrecht

15dec.  - 16sep. Kerstbierfestival Kapelstraat 7 , 2910 Essen Internationaal winters bierfestival in België

Informatie over het event

Bier mag op geen enkel festival ontbreken. Maar zou je het niet geweldig vinden als deze drank het absolute middelpunt van een feest zou zijn? Op het Kerstbierfestival wordt deze droom waar. Op dit kerstbierfestijn kunnen bezoekers proeven van meer dan 200 Belgische winter- en kerstbieren. Als je in dit koude jaargetijde de voorkeur geeft aan een warme drank, proef dan de heerlijke glühkriek. Omdat alles om het gerstenat draait, wordt er niet alleen gedronken, maar worden er ook ervaringen uitgewisseld met bezoekers uit de hele wereld.

Nieuwsgierig naar nieuwe biersoorten? Dan vind je hier je stedentrip naar Antwerpen.

Adres

Kapelstraat 7

2910 Essen

2dec.  - 2dec. Naschmarkt Berlijn Eisenbahnstraße 42/43 , 10997 Berlin 25. Berliner Naschmarkt

Informatie over het event

Zoetekauwen opgelet: het wordt zoet, lekker en bijna verslavend. Op de Berliner Naschmarkt vinden chocolade, gummibeertjes en veel andere zoete lekkernijen de weg naar je mond. Op deze markt voor zoetigheden waan je je niet alleen in de zevende hemel, maar ervaar je ook hoe je bewust kunt genieten van de heerlijke suikerbommen. Ontdek wetenswaardigheden over het kiezen van ingrediënten, smaakkwaliteit en bereidingswijze, en zet je zintuigen op scherp voor eersteklas zoetwaren.

Kun je zoetigheid niet weerstaan? Boek dan nu je stedentripje naar Berlijn.

Adres

Eisenbahnstraße 42/43

10997 Berlin

7dec.  - 9dec. Streetfood Wintermärchen Herrenhäuser Str. 4 , 30419 Hanover Streetfood Wintermärchen in Hannover

Informatie over het event

Als je van kerstmarkten houdt, zul je de winterse streetfoodmarkt geweldig vinden. Een sprookjesachtig kasteel, een indrukwekkende kerstboom en veel lichtjes en vuurtjes zorgen voor een betoverend winters decor waar je de heerlijkheden van 24 streetfoodaanbieders kunt proeven. Neem er een heerlijk warme glühwein bij en ontdek samen met je kinderen allerlei verrassingen.

Wil je graag over deze 'coole' kerstmarkt slenteren? Kom dan hier meer te weten over een stedentrip naar Hannover.

Adres

Herrenhäuser Str. 4

30419 Hanover


X

Zoek je bestemming

Alle auteurs