Top activiteiten in Fiji

Wuivende palmen, witte poederstranden en een azuurblauwe zee. Fiji heeft het allemaal en er valt ook nog eens veel te beleven. Reizigers die gaan voor actie op zee en in de jungle, komen op Fiji helemaal aan hun trekken. Als de zon ondergaat, is het tijd voor een tropisch feestje!


Avonturen beleven op feestelijk Fiji

In het kraakheldere water van de Stille Oceaan is zee kajakken een populaire activiteit. Peddel met een lokale gids langs verborgen bounty-stranden en geniet ondertussen van de zon. Fiji behoort ook tot de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen het kleurige koraal ontmoet je honderden soorten tropische vissen en schildpadden.

Eilanden als Viti Levu zijn bedekt met frisgroen, tropisch regenwoud. Maak een wandeling door de jungle, of boek een meerdaagse trekking langs watervallen, authentieke dorpjes en fotogenieke bergen. Durfals zonder hoogtevrees verkennen de jungle per zipline.

Na alle actie wacht er een hapje en drankje in de surfbar. Hoofdeiland Viti Levu heeft een levendige uitgaansscene, waar je tot ver na middernacht kunt feesten in moderne clubs en tropische bars. Opkrabbelen na een gezellige nacht, kan in de vele strandbarren met een stevige koffie en een eilandontbijt.