De beste strandhotels van Frankrijk

Hoe kies je je hotel aan zee?

Voor veel Nederlanders staat de zee voor vakantie: de zilte geur, wind in je haar en de schittering van de zon op het water. De Franse hotels aan zee voegen daar graag nog wat heerlijke extra's aan toe. Er is voor ieder wat wils, van chique vijfsterrenhotels met een casino tot een gezellig hotelletje vlak aan zee. Er zijn uiteraard wel een paar constanten bij een bezoek aan Frankrijk: het eten is er meestal heerlijk en klaargemaakt volgens de lokale traditie, het klimaat nodigt uit tot ontspanning en er zijn talloze, gevarieerde activiteiten in de buurt. Hotels in de kuststreek vormen daarnaast doorgaans een uitstekende uitvalsbasis voor lange wandelingen of fietstochten.

Ben je eerder een zeevogel, die steeds weer fladdert tussen de volle zee en het vasteland, of juist een hagedis, die maar al te graag ligt te zonnen? Je hoeft daarvoor helemaal niet naar de andere kant van de wereld te gaan. Breng een aantal dagen door in een hotel aan de Côte d’Azur met tropische accenten en toch typisch Frans, in het pittoreske Menton of in wereldstad Nice. Of geniet van een gastronomisch verblijf in Bretagne, hét land van de zee.

Hoe vind je het ideale strandhotel via Expedia.nl?

Op Expedia kun je gebruikmaken van verschillende filters die aan jouw wensen zijn aangepast. Kies je hotel aan zee op basis van je budget, je voorkeuren qua ligging of de duur van je verblijf. Geef je aankomst- en vertrekdatum op en stel je verblijf op maat samen. Tip: neem een ​​kijkje in onze vlucht + hotel aanbiedingen. Zo bespaar je tijd en geld!

Neus bijvoorbeeld eens door ons aanbod aan hotels aan de Franse Rivièra, onze hotels in Cannes of in Deauville voor een heerlijke strandvakantie.