De fijnste budgethotels in Frankrijk

Hoe kies je je budgethotel?

Budgethotels bieden niet alleen de allerlaagste prijzen, maar hebben ook heel wat andere troeven achter de hand. Zo hebben sommigen hartelijk personeel dat maar al te graag plaatselijke anekdotes met je deelt, profiteren ze van een ideale geografische ligging in de nabijheid van bezienswaardigheden die je echt niet mag missen of maakt de authentieke charme van een unieke omgeving ze extra aantrekkelijk. Van groepen studenten die geen cent op zak hebben tot gezinnen met een beperkt vakantiebudget; iedereen vindt iets van zijn gading in onze ruime selectie budgethotels in Frankrijk.

Ben je van plan om Frankrijk te doorkruisen of heb je een bepaalde stad op het oog? Een goedkoop hotel zal je met open armen ontvangen voor een zacht prijsje. Zoek je bijvoorbeeld een kamer tegen een vriendenprijsje in een budgethotel in Lyon? Alles is mogelijk. 

In een budgethotel overnacht je doorgaans heerlijk in uitstekende bedden en kun je genieten van een uitgebreid ontbijt. Meer heb je niet nodig om de dag goed te beginnen, toch? Nee, je droomt niet. Reizen is niet alleen weggelegd voor de lucky few!

Hoe kies je het beste budgethotel in Frankrijk?

Op Expedia kun je gebruikmaken van verschillende filters die aan je wensen zijn aangepast. Kies je budgethotel op basis van de geografische ligging, de sterrenclassificatie, een specifiek thema of op basis van aanwezige service en faciliteiten. Laat je leiden!

Bekijk bijvoorbeeld onze aanbiedingen voor een of meerdere overnachtingen in een tweesterrenhotel in Parijs. Vul je aankomst- en vertrekdatum in en zie hoe je vakantieproject vorm krijgt! Tegen de beste prijs natuurlijk.