Top activiteiten in Normandië

De Franse regio Normandië zit boordevol natuurlijke, culturele en historische schatten. Van de beroemde kliffen van Etretat tot aan de prachtige badplaats Deauville, de Mont Saint Michel en de beruchte invasiestranden: in Normandië kun je wekenlang rondrijden zonder je een moment te vervelen.


Normandië, de perfecte mix tussen natuur en cultuur

Ontdek het rijke erfgoed van de regio door door een autorit via originele routes. Plan een actieve dag in, om de dag erna weer de rijke cultuur op te snuiven.

Ben je geïnteresseerd in geschiedenis? Bezoek de locaties en monumenten die het Normandische verleden hebben gekenmerkt, van de middeleeuwse gebouwen tot de karakteristieke plaatsen die tijdens de Tweede Wereldoorlog een sleutelrol speelden.

Ben je een natuurliefhebber? Verwen jezelf dan met lange wandelingen langs de Côte Fleurie, een tocht op het Normandische platteland of een ommetje op de Kanaaleilanden.

If is het de kunst die je wilt ontdekken? Wil je met eigen ogen de landschappen bewonderen die zoveel kunstenaars hebben geïnspireerd? De vele musea en prachtige kunstroutes zullen de artistieke vakantiegangers onder ons zeker aanspreken.

Of je nu met je geliefde op vakantie gaat, een weekje weg plant met een groep vinden, of binnenkort de auto instapt met het hele gezin, je tijd in Normandië belooft een heerlijke te worden! Verwen jezelf met een vakantie op maat en plan een bezoek aan de regio met de hulp van onze reisgidsen!