Top activiteiten in Parijs


Parijs, de stad van het licht

Als er één stad tot de verbeelding spreekt, dan is het wel Parijs. De Franse hoofdstad heeft alles wat je je maar kunt wensen voor een onvergetelijk weekend: prachtige gebouwen, wereldberoemde musea en monumenten, maar vooral die speciale sfeer, die je nergens anders vindt.

Natuurlijk is Parijs een stad voor geliefden, die eindeloos door de romantische straatjes en plantsoenen kunnen slenteren. Maar ook voor gezinnen met kinderen, of voor groepjes vrienden of vriendinnen valt hier van alles te beleven. Parijs heeft attractieparken, kindertheaters, een oneindige hoeveelheid winkels en natuurlijk cafés en restaurants in alle soorten en sferen.

Parijs is al eeuwenlang een middelpunt van cultuur uit de hele wereld. Het biedt klassieke schilderkunst en hedendaagse installaties, grote namen en spannende galeries, te veel om op te noemen. En dan zijn er nog de typisch Parijse hoogtepunten, zoals de EiffeltorenMontmartre, de Notre Dame en het Louvre. En tot slot: Parijs is niet voor niets de hoofdstad van de gastronomie en van de mode... Kom genieten van ‛de mooiste stad van de wereld’.

Alvast wat van de sfeer van Parijs proeven? Bekijk dan de video ' Parijs in 1 minuut'!