Top activiteiten in IJsland

Op amper drie uur vliegen van Nederland wacht een wonderlijke wereld erop om door jou verkend te worden. In de zomer is IJsland bedekt met uitgestrekte, mossige lavavlaktes met hier en daar een sprankelende waterval. In de wintermaanden zorgt een dik pak sneeuw voor prachtige plaatjes en vertier.

Onze bestemmingen


Avonturen in IJsland

In de drie nationale parken die IJsland rijk is; Vatnajökull, Þingvellir en Snæfellsjökull, kun je van alle pracht van het land proeven. Wandel over vulkanische vlaktes en langs thermokloven in Þingvellir. Bezoek in de voetsporen van de Vikinggod Odin de gletsjers van Vatnajökull. En laat je verrassen door zeehonden en trollenbergen in Snæfellsjökull.

De IJslandse wegen zijn over het algemeen goed begaanbaar. Het land leent zich perfect voor een roadtrip langs natuurwonderen en mysterieuze landschappen. Drie bekende hoogtepunten van IJsland; Nationaal Park Þingvellir, de waterval van Gullfoss én de moeder aller geisers: Geysir, vormen samen de toeristische Gouden Cirkel. Rijd je ook nog de IJslandse ringweg Route 1 helemaal rond, dan kent de schoonheid van het land der Vikingen geen geheimen meer voor jou!