Uniek overnachten in de Benelux

Ben je op zoek naar een unieke ervaring tijdens je vakantie? Vind je het belangrijk om ook je accommodatie met zorg te kiezen? Dan is de keuze voor een uniek hotel de perfect voor jou. Een fijne slaapplek maakt je uitstapje extra bijzonder. Of je nu wilt overnachten in een historisch pand, wilt genieten van een hypermodern verblijf of je ogen uit wilt kijken op een onwaarschijnlijke locatie: in de Benelux vind je ongetwijfeld iets van je gading.

 

Ervaar de unieke hotels van de Benelux

Bij vakantie draait alles om locatie. Niet alleen de stad of streek is daarbij belangrijk, ook je hotel bepaalt voor een groot deel het succes van je reis. Voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring, heeft Expedia verschillende unieke hotels geselecteerd. Kies bijvoorbeeld voor een historisch pand in het centrum van een gezellige Belgische stad of voor een accommodatie met hypermoderne voorzieningen en futuristische kamers in Amsterdam. Verlaat de gebaande paden en verblijf eens op een boot in Rotterdam om deze havenstad op ultieme wijze te beleven of kies voor een kasteel op het een landgoed in Limburg of Luxemburg.

Voor een uniek hotel hoef je geen uitzonderlijk budget te hebben. Er zijn bijvoorbeeld leuke hostels te vinden met 1 ster die op geheel eigen wijze zijn ingericht. Is voor jou het budgetaspect belangrijker dan de stijl van het hotel? Dan heeft Expedia voor jou ook een aantal leuke budgethotels in de Benelux uitgelicht. Wil je juist voornamelijk kunnen baden in luxe tijdens je vakantie? Kijk dan eens tussen de selectie luxehotels in de Benelux.

Vind de ideale luxe accommodatie op de hotelpagina's van Expedia.nl. Overzichtelijk bij elkaar, met de populairste hotels op de locatie van je keuze. De hotels op deze pagina ontvingen een positieve beoordeling van onze klanten. 

Boek het unieke hotel dat bij je past

Of je nu kiest voor een uniek hotel in Nederland, België of Luxemburg; Expedia helpt je graag op weg.

Voer op de website je reisperiode in en bekijk de beschikbaarheid, actuele prijzen en eventuele aanbiedingen voor die periode. Met verschillende filteropties voor bijvoorbeeld het aantal sterren of bepaalde voorzieningen, kun je eenvoudig het hotel uit ons aanbod kiezen dat het best aansluit op jouw behoeften.

De duur van het verblijf, de grootte van de kamer en natuurlijk de reisdata zijn allemaal factoren die je helpen je selectie te verfijnen en het totaalbedrag van de boeking in jouw voordeel te beïnvloeden.