Terug naar resultaten

De wereld in groen

We brengen kleur in je leven met onze kleurrijke fotoseries, deze keer in de frisse kleur groen. Bij deze kleur denk je direct aan rust & natuur. 10x mooie foto's van de wereld in groen!

1. De rijstvelden van Bali

De groene rijstvelden zijn onlosmakelijk verbonden met Indonesië. Prachtige uitzichten zijn gegarandeerd als je langs de rijstvelden van Bali wandelt of fietst.


2. De groene Amazonepapegaai

De groene Amazonepapegaai leeft rond de Amazone in Zuid-Amerika. Als hij zich niet laat horen, is hij door zijn kleur moeilijk te spotten in het dichte bladerdek van het regenwoud.


3. Watervallen in Guadeloupe

Midden in het tropisch regenwoud van Guadeloupe vind je de mooiste watervallen, zoals de waterval van Ecrevisses, waar je een verfrissende duik kunt nemen. 


4. De Zwitserse Alpen

Liefhebbers van groen komen in de Zwitserse bergen aan hun trekken: frisgroene alpenweiden en donkergroene dennenbossen zo ver het oog reikt. 


5. De tuinen van Bomarzo, Italië

De tuinen van Bomarzo in Midden-Italië worden ook wel het Park der Monsters genoemd. Je vindt er grote, bizarre beelden en mysterieuze bouwwerken, overwoekerd met mos. Bijzonder!


6. Central Park, New York

Na een ochtend sightseeing of shoppen in New York, kom je tot rust in Central Park. Doe als de locals doen en ga picknicken op de Great Lawn of de Sheep Meadow. En er zijn nog meer parken in New York.


7. Groene curry in Thailand

Een reis door Thailand is niet compleet als je geen groene curry gegeten hebt! Deze curry bestaat uit vele ingrediënten, waaronder koriander, komijn, citroengras, kurkuma en limoen. Eet smakelijk!


8. Het noorderlicht

Het zien van het noorderlicht, of aurora borealis, staat op menige bucketlist. Tromsø en eilandengroep de Lofoten in Noorwegen horen tot de beste plekken ter wereld om dit magische licht te zien.


9. Lago Verde, Lanzarote

Vlakbij het dorpje El Golfo op het Canarische Eiland Lanzarote ligt Lago Verde, een groen meertje in een oude vulkaankrater vlak naast de zee. De groene kleur van het water komt door de algen die in dit water leven. 


10. De wijngaarden van Bordeaux

In de wijngaarden rondom Bordeaux zie je echt alle tinten groen. Maak een ritje langs de vele wijngaarden en wijnhuizen, en ga de wijn proeven. A votre santé!