Verrassende budgethotels in de Benelux

Een budgetvriendelijk accommodatietype is vaak een hostel. Expedia heeft in het aanbod van hostels onder meer accommodaties in leuke steden als Luik, Amsterdam, Brussel en Gent. Deze hostels zijn voorzien van slaapzalen, maar meestal zijn er ook privékamers of familiekamers beschikbaar. Wel zo prettig als je van wat meer privacy houdt. Wil je juist de drukte van de stad ontvluchten en zoek je een betaalbaar hotel in een omgeving met veel natuurschoon, bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen? Ook hier zijn budgethotels te vinden die geschikt zijn als uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten in de omgeving. De meeste hotels hebben internet en in veel gevallen kun je er ook gratis parkeren. Ook in Luxemburg zijn voordelige accommodaties te vinden, zowel in de stad Luxemburg als erbuiten. Deze budgethotels beschikken over internet en een aantal biedt zelfs airconditioning. Mooie natuur is ook te vinden in Zuid-Limburg. Hier heeft Expedia ook een aanbod aan hotels die geschikt zijn voor een klein budget. Deze accommodaties bieden ook internet en bij een aantal kun je gratis parkeren. Ook je huisdier is welkom in de meeste budgethotels in deze omgeving.

Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod.

Boek een budgethotel dat bij je past

Bij Expedia kun je gemakkelijk zoeken naar een budgetvriendelijk hotel. Geef je voorkeuren aan met behulp van het filter. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op een tweesterren hotel in Luxemburg. Zoek je een betaalbaar hotel in Amsterdam in de buurt van het Vondelpark? Zo gevonden! Let op: de prijzen en beschikbaarheid die tijdens het zoeken worden getoond, gelden alleen voor de periode die je hebt opgegeven. Houd er ook rekening mee dat je altijd eerst je aankomst- en vertrekdatum moet invullen om de actuele prijzen te kunnen zien.

Nieuwsgierig naar de volledige lijst van hotels in de Benelux? Bezoek onze hotelpagina's van Nederland, België en Luxemburg.