Top activiteiten in Israël

Onze bestemmingen


Vier een veelzijdige vakantie in het wonderschone Israël

Voor een relatief klein land is Israël bijzonder geschikt voor een afwisselende vakantie. Van het volop aanwezige religieuze erfgoed tot zonovergoten badplaatsen, historische steden, het heerlijkste eten, een bruisend uitgaansleven en verrassende kunst en cultuur: in Israël hoef je je geen moment te vervelen.

Israël staat bovenal bekend als een van de belangrijkste religieuze gebieden in de wereld. Iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in godsdienst kan dan ook niet om beroemde Israëlische steden als Jeruzalem en Nazareth heen. Het hier aanwezige cultuurgoed is op zichzelf al genoeg om een hele vakantie mee te vullen.

Voor een onvergetelijke stedentrip zit je helemaal goed in Tel Aviv. Deze jonge stad heeft een bijpassend jeugdige uitstraling. Je kunt hier prima uitgaan in oude havenwijken met street art op elke hoek en genieten van de heerlijkste gerechten in hippe eettentjes. Deze dynamische, snel groeiende stad is bovendien bijzonder gastvrij voor LGBT-bezoekers. Daarnaast beschikt Tel Aviv over een aantal fantastische, zonovergoten stranden.

Ook voor een ontspannen familievakantie is Israël uitermate geschikt. Vooral de zuidelijk gelegen badplaats Eilat heeft op dit vlak genoeg in petto. Jongeren kunnen uitgebreid stappen in de talrijke discotheken en voor de kleintjes zijn er originele themaparken waar je een heerlijk dagje uit kunt beleven. Overdag zoek je verkoeling met een frisse duik in het water van de Rode Zee. Jong of oud, cultuurliefhebber of feestbeest: iedereen is op zijn plek met een vakantie in Israël.