Top activiteiten in Eilat


Eilat: zonovergoten droombestemming aan de Rode Zee

De zuidelijk gelegen badplaats Eilat heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de nummer een bestemming in Israël voor een weekje aan het strand met het hele gezin of een onvergetelijke jongerenvakantie. Zelfs in het najaar is het hier nog warm genoeg voor een aangenaam uitstapje aan zee.

Als er een plek in Israël is waar je een heerlijke, zonnige strandvakantie kunt beleven, dan is het wel Eilat. Doe je niets liever dan de hele dag in de zon liggen en af en toe een frisse duik nemen? Ga dan voor een van de stranden die deel uitmaken van het twee kilometer lange North Beach. Maak een wandeling over de gezellige promenade en geniet van een lekker hapje bij een van de plaatselijke restaurantjes.

Ook natuurliefhebbers komen niets tekort in Eilat. Bij het zuidelijk gelegen natuurreservaat Coral Beach staat je een magische onderwaterwereld te wachten. Tijdens het snorkelen zie je de mooiste wezens aan je voorbijtrekken en in het onderwater-observatorium kun je het natuurschoon van de Rode Zee zelfs van dichtbij bewonderen zonder een nat pak te krijgen.

Een feestvakantie in Israël plan je uiteraard ook in Eilat. Het bruisende uitgaansleven aan de boulevard staat garant voor ongekend plezier tot in de kleine uurtjes. Voor kinderen zijn er reusachtige themaparken en zelfs een spannende krokodillenboerderij om te bezoeken. Of je nu in de zomer of winter komt: jong en oud gaan geheid een topvakantie tegemoet in de veelzijdige badplaats Eilat.