Top activiteiten in Tokyo

Om te beginnen heb je het Tokyo van de neonverlichting. Het Tokyo van de fonkelende gebouwen die je laten duizelen om je er aan te herinneren dat je in de grootste stad van de wereld bent. High-tech innovaties en bombastische wolkenkrabbers zorgen ervoor dat je je tijdens je bezoek in een sciencefictionachtige videoclip waant.


Tokyo, tegenstellingen op alle niveaus

De ervaring die je in Tokyo opdoet is uniek, ongewoon en veelzijdig: van het sumoworstelen, via de onsens met de traditionele Japanse baden, tot de traditionele Japanse toneelkunst kabuki.

Heb je lef? Ga dan naar Harajuku voor een ontmoeting met inwoners van Tokyo die zo uit een manga (Japans stripverhaal) lijken te komen. Of een beetje elektronica? Meld jezelf bij de geeks in de elektronicawijk Akihabara. Zin in sushi? Probeer de Tsukiji markt en de eettentjes die er vlak naast elkaar te vinden zijn.

Om de paradox tot in het uiterste te beleven, moet je het shinto heiligdom van Meiji-jingū ervaren, voordat je de hoogte ingaat voor een 360° belevenis op de Tokyo Sky Tree. Over tegenstellingen gesproken.