Top activiteiten in Mexico

Mystieke archeologische vindplaatsen, inspirerende steden, weelderige landschappen en een sterk gekruide keuken: je bent hier in Mexico, land van contrasten en parel van Midden-Amerika.

Onze bestemmingen


Mexico, in het midden van het Amerikaanse continent

Mexico-Stad is een van de grootste metropolen ter wereld waar het heerlijk toeven is in een doolhof van drukke straatjes. Meng je in het gewoel op de Plaza de la Constitucion. Bezoek Guadalajara en verken de wijken Tlaquepaque en Tonalá voor een feestelijke nacht in gezelschap van de mariachis (Mexicaanse orkesten). Neem in het voorbijgaan een taco, (gevulde tortilla), een quesadilla (tortilla met kaas) of probeer een bord kip met chocolade, voordat je een bezoek brengt aan Oaxaca, de stad in het zuiden met een unieke identiteit.

Begin vanaf het strand van San Agustinillo je verkenningstocht naar de belangrijke archeologische vindplaatsen van de Mayacultuur in Yucatan, de precolumbiaanse archeologische vindplaats El Tajín of de historische resten van de stad Teotihuacan. Allemaal onvervalste historische Mexicaanse schatten.