Top activiteiten in Amsterdam

Of je nu van lekker eten houdt of van kunst, van winkelen of uitgaan, of zelfs van sport, welkom in Amsterdam! In onze hoofdstad vind je altijd wat je zoekt.


Amsterdam, het Venetië van het noorden

Elke jaar komen er talloze toeristen uit binnen- en buitenland af op de Amsterdamse grachten, de wereldberoemde musea, de leuke winkels en het diverse uitgaansleven van Amsterdam. Er is meer dan genoeg te beleven voor een weekend lang genieten.

Op het gebied van kunst en architectuur kan Amsterdam zich meten met andere wereldsteden, want onze stad heeft niet alleen de werken van Rembrandt en Van Gogh, maar ook die van vele hedendaagse kunstenaars.

Bekijk per fiets of per boot de karakteristieke grachtenhuizen, kom proeven bij één van de tallozerestaurantjes, slenter over de beroemde Bloemenmarkt, of plof neer op een terras in de zon.

Ook vind je in Amsterdam unieke meubels, hippe kledingwinkeltjes en galeries. En ‛s avonds is er keus te over op het gebied van uitgaansgelegenheden, van bruin café tot trendy nachtclub, voor een avond lang stappen of een hele nacht doorhalen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele festivals die in onze hoofdstad worden georganiseerd.

Kortom, de stad van de duizend grachten blijft altijd bruisen!

LIVE VANUIT AMSTERDAM