Terug naar resultaten

5x Shop 'till you drop in Groningen

Daisy Scholte

Als reisjournalist en filmmaker reist Daisy de hele wereld over, op zoek naar inspirerende verhalen en bijzondere ontmoetingen. 

Er gaat niets boven Groningen. Behalve een dagje uitgebreid shoppen in Groningen. Want wie gaat er nou niet graag naar huis met een paar bijzondere aankopen uit een toffe stad? Dan mag je deze top vijf winkels in elk geval niet overslaan.

1

Kastanje wonen

Oké, interieurshoppen is misschien niet zo handig als je een weekendje weg bent. Maar inspiratie opdoen kan natuurlijk nooit kwaad. Dan is Kastanje Wonen the place to be. Deze interieurwinkel is met haar strakke, kleurrijke designmeubels helemaal bij de tijd.

Oude Kijk in Het Jatstraat 8, Groningen

Foto: Daisy Scholte


2

Folkingestraat

Niet één winkel, maar een hele straat vol te gekke winkels. De Folkingestraat is zo gaaf dat hij zelfs een eigen website heeft èn in de prijzen is gevallen als de 'leukste winkelstraat van Nederland'. Need I say more?

Folkingestraat, Groningen

Foto: Daisy Scholte3

Reisboekwinkel de Zwerver

Dit is een topper voor elke globetrotter. Van Breda tot Brazilië, in Reisboekwinkel de Zwerver vind je over elke bestemming een mooi boek. Snuffelend tussen de wereldkaarten en fotoboeken is je volgende reis snel gepland.

Oude Kijk in Het Jatstraat 43, Groningen

Foto: Daisy Scholte


4

Recessie Vintage

Het is hot om in gedragen kleding rond te lopen. Maar alleen als die kleding het label 'vintage' verdient. Bij Recessie Vintage weten ze daar alles van. Hier kom je voor unieke items uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, zodat je er weer tiptop uitziet in je nieuwe tweedehands outfit.

Oude Kijk in Het Jatstraat 54, Groningen

Foto: Daisy Scholte


5

De Stadsakker

Heb je geen grote tuin, maar wel groene vingers? Dan moet je echt even langs De Stadsakker. Deze ecologische tuinwinkel heeft alles voor je groene balkon. Van gerecyclede klompen tot aan onbespoten bloemen, dit is een winkel waar je blij van wordt.

Oude Kijk in Het Jatstraat 38, Groningen

Foto: Daisy ScholteZoek naar goedkope hotels in Groningen met Expedia

 

Bewaar op Pinterest:

5x shop 'till you drop in Groningen || Insider Tips Expedia.nl