Top activiteiten in Aruba


Actie en ontspanning op wonderschoon Aruba 

Het zonovergoten Aruba is onderdeel van de Nederlandse Antillen en een pareltje in de Cariben. Kom tot rust op de witte stranden, zwem in de helderblauwe zee en geniet van de prachtige natuur op wonderschoon Aruba. 

De Arubaanse stranden bieden vertier voor jong en oud. Kies voor het populaire, maar drukke Palm Beach. Of ga juist voor het wat minder toeristische Baby Beach, dat ook heel geschikt is voor gezinnen. 

Ben je een actieve vakantieganger? Dan ben je op Aruba op de juiste plek. Scuba-duikers bewonderen het kleurrijke koraal en de mysterieuze scheepswrakken rondom het eiland. Blijf je liever boven water? Ga dan kitesurfen aan de noordwestkant van het eiland. Of huur een zeilboot voor een ontspannen boottocht. 

Voor natuurliefhebbers zijn er prachtige wandelgebieden. In Arikok Nationaal Park wandel je over woestijnachtige heuvels en geniet je van een waanzinnig uitzicht over de ruige kust. Voor vogelliefhebbers is er het Bubali Vogelreservaat, waar meer dan 80 vogelsoorten te zien zijn. Of ga te paard het eiland over. 

In Oranjestad slenter je de hele middag door het sfeervolle centrum. Bezoek Fort Zoutman en beklim de watertoren voor een mooi uitzicht over de stad. Geniet 's avonds van een diner in restaurant Peanuts of maak kennis met traditionele muziek en dans tijdens het wekelijkse Bon Bini Festival. Op Aruba is het volop genieten!