Top activiteiten in Sint-Petersburg


Witte nachten in indrukwekkend Sint-Petersburg

Deze koninklijke stad aan de Neva is the place to be voor een weekend weg vol literatuurmuziekbeeldende kunst en romantiekSint-Petersburg is de tweede stad van Rusland en was eeuwenlang de stad van de tsaren. Van dat roemrijke verleden heeft het een schitterende erfenis bewaard, met prachtige gebouwen en een rijke cultuur.

De stad werd in het begin van de dertiende eeuw gesticht door tsaar Peter de Grote en heeft sindsdien altijd geschitterd. Beleef een magisch weekend in de paleizen vol kunstschatten, de oogverblindende kathedralen of in de romantische tuinen van het Peterhof aan de Finse Golf. Sint-Petersburg is een stad van grote intellectuelen en kunstenaars, die je meenemen op een creatieve reis. Bezoek de  beroemde musea of volg het spoor van de grote schrijvers. En vergeet niet om een bezoek te brengen aan het beroemde Mariinsky-theater en te genieten van de culinaire specialiteiten van deze tsarenstad.

Kom de magnifieke architectuur bewonderen en ervaar de bijzondere witte nachten van Sint-Petersburg, wanneer de zon de hele nacht niet ondergaat. Kijk uit over de gouden torens en de nevelige rivier en beleef een waar sprookjesweekend in deze stad om van te dromen.