Terug naar resultaten

EXIT Festival

Het EXIT festival is een vrolijke noot aan de oever van de Donau. Bezoek het populaire festival in Servië dat elk jaar plaatsvindt in het Petrovaradin Fort, vlakbij de Servische stad Novi Sad. Het festival biedt een te gek programma, een waanzinnige plek en een unieke sfeer. Wat wil je nog meer?

1

De line-up

 Het EXIT Festival nodigt elk jaar de beste internationale artiesten van het moment uit en schuwt daarbij een bonte mix van stijlen niet. Denk bijvoorbeeld aan The Killers, Hardwell, Jason Derulo, Liam Gallagher en Róisín Murphy. Stilstaan is in elk geval geen optie!


2

Waar slaap je?

 

Ben je overtuigd? Dan is het tijd voor de praktische zaken! Je kunt van tevoren een  campingplek reserveren op het festivalterrein. Op de camping vind je alle nodige voorzieningen, zoals douches en elektriciteit. Voor een goede nachtrust na een lange nacht feesten en muziek luisteren, kun je ook ook in een hotel in de stad Novi Sad verblijven.

Foto: Getty images3

Hoe kom je er?

 

Per vliegtuig: zorg dat je vliegt op Belgrado of Boedapest.

Per auto: je kunt in Belgrado een auto huren om naar het festival te gaan.


4

Grappig feitje

 

EXIT is ontstaan binnen een studentenbeweging voor vrede en democratie in de Balkan. Het festival staat nog altijd in het teken van vrijheid.


5

Te zien en doen op het festival

 

Deel je ervaring met je vrienden door ze foto's te sturen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van 4G-simkaarten die op de locatie zelf verkrijgbaar zijn. Een extra pluspunt: van alle populaire, wereldwijde festivals in 2016 is EXIT een van de goedkoopste. Mooie extra.

FotoDennis Jarvis onder licentie CC BY-SA 2.0


6

Niet missen in Belgrado

 

Verlaat het Petrovaradin fort voor een bezoek aan Belgrado. De Kalemegdan Citadel is een wonder op het gebied van architectuur. Degenen die nog energie hebben, kunnen het Sea Dance Festival aan de kust van Montenegro nog bezoeken in augustus.

FotoGeorge M. Groutas onder licentie CC BY-2.0