Terug naar resultaten

5x verrassende boetiekjes in Málaga

Bas de Vries

De in Den Haag geboren en getogen Bas de Vries gooide in 2008 het roer om is samen met zijn vriendin Roos naar Valencia verhuisd. 

Málaga blijft verbazen met zijn authentieke barretjes, lekkere verse visjes en bijzondere architectuur. Zo heeft Málaga ook verrassende boetiekjes. Ik vind hier vaak bijzondere items, maar vooral de 'oldskool' sfeer is fantastisch. Je bent even weg van de massa, die je tegenkomt in de populaire winkelketens en gigantische winkelcentra. Hieronder ontdek je de vijf verrassendste boetiekjes van Málaga.

1

Patatas Paco Jose: sprookjesachtige winkel met verse lekkernijen

Deze gastronomische boetiek trok mijn aandacht door de vrolijke blauwe kleur. Maar niet alleen het decor verdient aandacht, de lekkernijen die ze hier verkopen zijn heerlijk en waar ik van houd: vers en verfijnd. Verse chipjes, vers gebakken nootjes, olijven en augurken. Voor de zoetekauwen zijn er ook bonbons, taartjes en een verscheidenheid van internationale chocolade.

Calle Sebastion Souviron 5, 29005 Málaga

Foto: Pixabay


2

SLIM: luxe vintage en unieke items

Luxe vintage voor aantrekkelijke prijsjes vind je bij SLIM Málaga, een bijzondere boetiek verborgen in de mooie straten van Málaga. Eigenlijk lijkt de winkel net een klein museum met de verscheidenheid aan toffe spullen die je hier kunt kopen. Je hebt hier kleding, verschillende tassen en accessoires, maar ook exclusieve decoratiestukken van jonge kunstenaars, zoals unieke schilderijen.

Calle San Telmo 16, 29008 Málaga

Foto: Pixabay3

Viva la feria: prachtige flamenco-mode ¡Olé!

In Spanje gaan regelmatig de voetjes van de vloer met de authentieke flamenco. Naast de passie en het aanstekelijke enthousiasme van flamencodansers kent de flamenco nog een bijzonderheid: de mode. Unieke, kleurrijke en originele jurken en jasjes, maar ook accessoires zoals bijzondere oorbellen vind je bij Viva la feria. Met de kleurrijke tegeltjes is deze boetiek echt een verrassende spot.

Calle Cisneros 4, 29005 Málaga

Foto: Pixabay


4

Mapas y Compañía: unieke winkel voor reis- en boekenliefhebbers

Deze unieke boekenwinkel valt op door de prachtige houten winkelpui met gouden letters. Naast een sfeervolle inrichting met allerlei wereldbollen, vind je binnen een verscheidenheid aan gave literatuur, reisboeken, astronomieboeken, jeugdboeken, spelletjes, puzzels, kaarten en andere gadgets. Regelmatig zijn ook er activiteiten waarbij vol passie gepraat wordt over reizen en avontuur.

Calle Comañía 33, 29008 Málaga

Foto: Pixabay


5

Fabric taller: creativiteit ten top, unieke handgemaakte items

Deze boetiek ligt een beetje verborgen in een pittoresk straatje in Málaga. Prachtige handgemaakte kleding, oorbellen, knuffels en nog veel meer kunstwerken vind je in deze winkel. De winkel is ook gelijk het atelier waar alle bijzondere en originele items gemaakt worden. Erg leuk is ook dat je hier inspirerende workshops en cursussen kunt volgen!

Pardo Bazán 4, 29012 Málaga

Foto: PixabayZoek naar goedkope hotels in Málaga met Expedia

 

Bewaar op Pinterest:

5x verrassende boetiekjes in Málaga || Insider Tips Expedia.nl