Top activiteiten in Costa Brava

Op een vrolijke bestemming als de Costa Brava vermaakt iedereen zich. Of je nou met het hele gezin wilt genieten van zon, zee en strand of met je vrienden de bloemetjes buiten wilt zetten.


Costa Brava: de gezelligste onder de zon

De Costa Brava kent maar één motto: plezier maken. En dat kan daar er mogelijk voor jong en oud. De stranden van de Costa lopen langzaam af in de zee, waardoor kinderen er ongedwongen in de branding kunnen spelen. Wil je een dagje eropuit? De kustdorpjes langs de Costa Brava lenen zich perfect voor een mooie autotocht. En dan zijn er nog de speelparken, waterparken, musea, en gezellige winkelstraten die voor ieder wat wils bieden.

Met feestbestemmingen als Blanes en Lloret de Mar is de Costa Brava ook een van de leukste holebi-bestemmingen van Europa. Het aantal homobars en gayvriendelijke restaurants en stranden is er niet te tellen. De Spanjaarden eten pas vanaf een uur of negen, dus is er voor het diner tijd genoeg voor een cocktail met uitzicht op zee. Daarna is het smullen van bijvoorbeeld een paella of een bordje tapas. Is de zon eenmaal onder, dan kun je vooral in Lloret de Mar terecht voor een dansje in een van de clubs. Aan de Costa Brava valt voor iedereen 24 uur per dag iets te beleven!