Top activiteiten in Ibiza

Ibiza is een paradijs voor hippies, feestbeesten en rustzoekers. 


Hip hippie eiland Ibiza

Op Ibiza weten ze er altijd een feestje van te maken. In het rustige noorden zijn veel restaurants en stranden ingesteld op de kleinsten van het gezin. In het kleurrijke zuiden kun je in de voetsporen van de hippies struinen over knusse markten of een goed feest bezoeken in een van de vele clubs.

Op het beroemdste eiland van de Balearen kun je echt alle kanten op. Natuurlijk is het er heerlijk luieren aan het strand. In het zuiden krijg je daar vaak gratis een dj bij en tref je een hip en feestelijk publiek. In het noorden is het wat rustiger: ideaal voor gezinnen met kinderen. Wil je even iets anders dan het strand, dan kunnen de kleinsten terecht in waterpretparken, kartbanen en mega-speeltuinen. Je kunt op Ibiza ook prachtige wandeltochten maken. Ook kun je er geweldig shoppen, bijvoorbeeld bij de vrolijke hippiemarkten San Juan en Las Dalias.

Smulpapen komen op Ibiza maximaal aan hun trekken. In de haven, La Marina, vind je tientallen restaurantjes met een mediterrane kaart en sangria die overloopt van het fruit. Ben je opgeladen voor de nacht, dan kunnen liefhebbers nog dansen tot het ochtendgloren in een van de beroemde clubs.