Top activiteiten in Madrid


Koninklijk Madrid

Eén en al leven, kleur en grandeur, dat is Madrid. De stad van grote kunstenaars en van stierenvechters, van koningen en flamencodanseressen, van muziek en natuurlijk van voetbal.

Alleen al de vele kunstschatten die deze stad rijk is, maken een bezoek aan de Spaanse hoofdstad meer dan de moeite waard. Kijk je ogen uit op de majestueuze pleinen, langs de brede avenues en in de wereldberoemde musea, waar werken van de grootste Spaanse kunstenaars te zien zijn. Zo wordt je wandeling door Madrid vanzelf een reis door de schoonheid.

En niet alleen met je ogen, ook met je andere zintuigen kun je hier genieten. Verken de smalle straatjes van populaire wijken als Malasaña en Chueca, waar je de heerlijkste tapas kunt proeven – met een glas wijn erbij. In diezelfde straatjes vind je talloze trendy winkels en een bruisend nachtleven.

Ook voor voetbalfans valt hier heel wat te beleven: zij kunnen het beroemde Bernabéustadion van binnen gaan bekijken.

Een stedentripje naar Madrid is een reis vol belevenissen! Laat je aansteken door de Madrileense koorts, in de stad die niet voor niets de Koninklijke Stad wordt genoemd!