Top activiteiten in Mallorca

Mallorca is een veelzijdige vakantiebestemming waar voor elke leeftijd een hoop te beleven valt.


Genieten van familiediners op Mallorca

De speeltuinen, attractie- en dierenparken en kindvriendelijke excursies zijn er niet te tellen. Nog een pluspunt: de zee is helder en kalm, met een lange ondiepe branding. Maar papa en mama vermaken zich er ook goed! Vooral als ze van lekker eten houden.

Mallorca is een echte familiebestemmingTerwijl ouders ontspannen op het zachte, vlakke zandstrand van Playa de Palma of met de allerkleinsten zandkastelen bouwen aan een van de gouden baaien bij Cala D’Or, vermaken kinderen zich eindeloos in het water. Uitgespetterd? Dan kunnen er zelfs een heus drakeneiland en drakengrotten bezocht worden.

Maar je hoeft niet per se de hele familie mee te nemen om te genieten op Mallorca. Dit eiland staat ook bekend als culinair walhalla waar je met je lief of met vrienden eindeloos kunt proeven van de Mallorquinse keuken. De eilandbewoners geven van generatie op generatie hun verrukkelijke tapasrecepten door. Ben je dol op verse visspecialiteiten, breng dan een bezoekje aan het romantische vissersdorp Cala Figuera. Op de vele markten die het eiland rijk is, kun je de lekkerste verse producten kopen en ideeën opdoen voor thuis. En dan hebben we het nog niet gehad over de prachtige natuur en pittoreske dorpjes.