De reistrends voor 2017

Weet jij al waar je naar toe gaat in 2017? De onderstaande bestemmingen worden steeds populairder bij Nederlandse reizigers. Misschien zijn ze ook wat voor jou? 

1. Tokyo, Japan

Tokyo, tegenstellingen op alle niveaus

Om te beginnen heb je het Tokyo van de neonverlichting. Het Tokyo van de fonkelende gebouwen die je laten duizelen om je er aan te herinneren dat je in de grootste stad van de wereld bent. High-tech innovaties en bombastische wolkenkrabbers zorgen ervoor dat je je tijdens je bezoek in een sciencefictionachtige videoclip waant.

Lees meer

Foto: Jiraporn Markaew

2. Praag, Tsjechie

Praag, stad van de romantiek

De Gouden Stad wordt Praag wel genoemd, en dat begrijp je als je deze prachtige, romantische stad ziet. Praag ligt in het hart van Europa en heeft een veelbewogen geschiedenis, die meer dan duizend jaar terug gaat.

Lees meer

Foto: Getty Images

3. Warschau , Polen

Gezellig en groen Polen

Polen heeft alles wat je van een fijne vakantiebestemming mag verwachten. Betoverende steden, een prachtige natuur en zelfs witte stranden. Ook mooi meegenomen zijn de relatief lage prijzen. Met je eigen auto ben je er vanuit Nederland in ca. elf uur. Koffers al gepakt?

Lees meer

Foto: Shutterstock

4. Lissabon, Portugal

Lissabon, stad van duizend kleuren

Beleef Lissabon op het ritme van de fado.

In de prachtige hoofdstad van Portugal is de lucht altijd zacht. Je kunt er dan ook het hele jaar naartoe om te genieten van een weekend vol ontspanning, cultuur, lekker eten en drinken en prachtige muziek.

Lees meer

Foto: Getty Images

5. Gran Canaria, Spanje

De Canarische Eilanden, vakantie vieren tussen vulkanen en fijn zand

Ben je toe aan een andere omgeving, waar je kunt ontspannen onder de zon aan een azuurblauwe zee, zonder teveel uit te geven? Dan is de keuze voor een vakantie naar de Canarische Eilanden een goede!

Lees meer

Foto: Shutterstock

Zoek je bestemming

Alle auteurs