Yoga op reis

Op 21 juni is het International Yoga Day. Daarom verzamelden wij artikelen over yoga en reizen. Lees bijvoorbeeld onze vijf tips voor de mooiste yogabestemmingen voor op je bucketlist. 

 

Bekijk onze artikelen over yoga en reizen!

1. Yogabestemmingen voor op je bucketlist

Yoga en reizen zijn prima te combineren. Combineer je vakantie met een bezoek aan een internationale yogaschool of rol je yogamatje uit op een tropisch strand. 5 yogabestemmingen voor op je bucketlist! 

Lees meer

2. interview met reisblogger Marleen van Reisyogi

Yogafan en reisblogger Marleen combineert op haar blog Reisyogi haar drie passies reizen, schrijven en yoga. In een interview vertelt Marleen waarom ze is begonnen met yoga, over yoga op reis en de mooiste plek ter wereld waar zij ooit yogaoefeningen heeft gedaan. 

Lees meer

3. Relaxen op Lanzarote

Op het Canarische Eiland Lanzarote kun je even helemaal tot rust komen. Je kan er natuurlijk ontspannen op het strand of je laten verwennen in een spa. Maar je kan ook yoga- of meditatielessen volgen. Deze lessen zijn vaak op het strand! 

Lees meer

4. De leukste blogs over yoga en reizen

Er zijn door verschillende reisbloggers leuke blogs geschreven over yoga en reizen. Een kleine selectie!

 

Bianca Kramer van de blog Food Travel Photography schreef een blog over waarom yoga op reis een goed idee is. Claudia van Backpackgek schreef een blog over yoga in Amerika, met tips. Ook Debby van Bohemian Dreams heeft veel blogs geschreven over yoga. En Marleen van Reisyogi heeft meerdere blogs geschreven over yoga op reis

5. Yoga tijdens een stedentrip

Bij yoga op reis denk je misschien meteen aan yogalessen op mooie stranden bij een ondergaande zon, maar ook op stedentrip kun je bijzondere yogalessen volgen! Enkele van onze internationale reisbloggers delen hun tips voor yoga, in onder meer Barcelona en Londen. 

Lees meer

Zoek je bestemming

Alle auteurs