Scandinavië in 360 graden

Prachtig, uitgestrekt, gevarieerd Scandinavië: de landen Noorwegen, Zweden en Denemarken bieden een geweldige diversiteit aan activiteiten. Mensen gaan naar deze landen, waar de mooiste landschappen ter wereld te vinden zijn, voor de frisse lucht en de eindeloze natuurgebieden. Van wandelen en kamperen tot zwemmen en sauna's: Scandinavië heeft iedere outdoorliefhebber wel iets te bieden. Hoewel niemand de aantrekkingskracht kan ontkennen van de gezellige cafés en het veelzijdige aanbod van kunst en architectuur in de grote steden, houden we vooral van Scandinavië vanwege de ongerepte schoonheid, het ruige landschap, de groene bossen en de overvloed aan wilde flora en fauna. Met zoveel boeiende geschiedenis en eeuwen aan ontdekkingsreizen als erfgoed, heeft het Scandinavische landschap van zichzelf al genoeg te bieden: het is uitgestrekt en adembenemend. 

 

Steinsdalsfossen, in Noorwegen

De Steinsdalsfossen, in Noorwegen, is een van 's werelds mooiste en spectaculairste watervallen. Deze is vooral bijzonder omdat je er achterlangs kunt lopen (en toch droog blijft). Als je de watervallen van dichtbij wilt kunnen zien, kun je deze 360-gradenopname bekijken om het zelf te beleven. Neem voor meer informatie een kijkje op het portaal voor Scandinavische wonderen:

Lees meer

Hardangerfjord in Noorwegen

De Hardangerfjord in Noorwegen is het op drie na langste fjord ter wereld. Er zijn dus rustige plekken genoeg om een aanlegsteiger te vinden en heerlijk te relaxen in de ongerepte natuur van Noorwegen. Bekijk deze 360-gradenopname en maak je een voorstelling van het zwemmen op een van de mooiste plekken op onze planeet. Neem voor meer informatie een kijkje op het portaal voor Scandinavische Wonderen:

Lees meer

Kolarbyn, in Zweden

Iets buiten het dorp Skinnskatteberg in Zweden vind je de idyllische Kolarbyn Ecolodge. Je ontspannen in een sauna is een echt Zweeds tijdverdrijf en er is geen betere plek om dit te doen dan op deze serene plek waar je wordt omringd door de natuur. Totdat je er in eigen persoon naartoe kunt gaan, kun je deze 360-gradenopname bekijken om een idee te krijgen van de heilzame effecten van een Zweedse sauna. Neem voor meer informatie een kijkje op het portaal voor Scandinavische wonderen:

Lees meer

Le Trolltunga, in Noorwegen

De inspannende wandeltocht van Skjeggedal naar Trolltunga is zeker de moeite waard wanneer je het uitzicht ziet. Wandelaars worden namelijk beloond met het schilderachtige uitzicht op de steenrichel die uitsteekt in het landschap en kijken uit over het meer Ringedalsvatnet en een bijna eindeloze reeks bergtoppen en dalen. Als je dit (nog) niet met eigen ogen kunt gaan zien, bekijk dan de 360-gradenopname van Trolltunga. Neem voor meer informatie een kijkje op het portaal voor Scandinavische wonderen:

Lees meer

Zoek je bestemming

Alle auteurs