Top activiteiten in Marmaris


Zon, zee, strand en cultuur in Marmaris

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming boordevol strandvertier dan ben je in Marmaris op de goede plek. Maar ook als je het leuk vindt om je strandbedje zo nu en dan te verlaten voor een flinke dosis cultuur, is dit een geweldige bestemming.

Zon, zee en strand: in Marmaris kun je er letterlijk niet omheen. Het strand van Uzunyali staat ook wel bekend als Long Beach en is maar liefst 10 kilometer lang. Dit is de ideale plek om op een ligstoel even helemaal tot rust te komen, of om juist sportief te zijn en een flink stuk te zwemmen of een wandeling te maken over de gezellige boulevard langs het strand. Ook in de omgeving van Marmaris liggen een paar geweldige stranden die zeker een bezoek waard zijn.

De jachthaven van Marmaris is de perfecte plek om in een van de gezellige restaurantjes te genieten van een Turkse maaltijd of een kop koffie en hier kun je ook aan boord stappen van een luxe jacht om de overtocht naar het Griekse eiland Rhodos te maken. Cultuur is in Marmaris ook volop te bevinden. Bezoek het Kasteel van Marmaris, dat nog uit de zestiende eeuw dateert, en kom in het museum alles te weten over de geschiedenis van de stad.

Een vakantie naar Marmaris hoeft niet duur te zijn. Lees onze online reisgids met tips voor budgetvriendelijk Marmaris. Waar wacht je nog op? Boek snel een vakantie naar Marmaris en verheug je op een geweldige zonvakantie vol cultuur.