Top activiteiten in Verenigd Koninkrijk

Als cloggie (een Engelse bijnaam voor Nederlanders, afgeleid van het Engelse woord voor klompen) hoef je alleen maar het Kanaal over te steken om onze Britse overburen te begroeten. Op het programma van je verblijf in het Verenigd Koninkrijk: tea time (theepauze), black cabs (de Londense taxi's) en fish & chips, en dat allemaal onder de wapperende Union Jack!


Het veelzijdige Verenigd Koninkrijk

Begin met een bezoek aan Londen, de bruisende hoofdstad met drie bezienswaardigheden die je niet mag missen: de Big Ben, Westminster Abbey en Buckingham Palace. Reis dan door naar Liverpool, de stad van de Beatles. Leef mee met de supporters van Manchester United en kies daarna voor een totaal andere sfeer bij Stonehenge, het intrigerende prehistorische monument.

In het noorden van het Verenigd Koninkrijk wacht York op je, terwijl je in het zuiden in Oxford en Canterbury de universiteit en de kathedraal kunt ontdekken.

Vergeet niet ook Edinburgh te bezoeken en te gaan wandelen in de Schotse Highlands, en ga langs bij de Welshmen in Cardiff en de Ieren in Belfast!