Terug naar resultaten

Festival Wireless

Als je van pop en R&B houdt, moet je deze zomer zeker naar Londen. Wireless Festival is opgericht in 2005 en behoort tegenwoordig tot de Engelse festivals die je niet mag missen.

In 2017 wordt Wireless gehouden van 7-9 juli.

1

Line Up

Het is simpel: Het Wireless Festival in is een evenement dat je niet wilt missen! Chance the Rapper, Bryson Tiller, The Weeknd, NAS, Skepta en Sean Paul zijn maar enkele van de headliners van deze editie en we kijken al uit naar hun optredens!

Foto: Gerald Moore, CC by 2.0


2

Slapen

Om zo dicht mogelijk bij het evenement te zijn, huur je een hotelkamer of een appartement in de buurt van Finsbury Park. Festivalgangers met een kleiner budget kunnen ook kiezen voor een hostel of een goedkoop hotel in het centrum van Londen. Met het openbaar vervoer ben je dan snel op het festivalterrein.3

Vervoer

Ga met de Eurostar, het vliegtuig of de bus naar de hoofdstad van Groot-Brittannië. Vervolgens maak je gebruik van het Londense openbaar vervoer om naar het festivalterrein te gaan. Vanaf het centrum van Londen rijden er meerdere trein-, metro- en buslijnen naar Finsbury Park.

Foto: Getty Images


4

Een fun fact over Wireless

Wireless Festival blijft niet op één plek hangen. Eerst werd het in Hyde Park georganiseerd, vervolgens tegelijkertijd in Hyde Park en in de stad Leeds en in 2013 verhuisde het festival naar het Queen Elizabeth Olympic Park van Stratford. Vorig jaar vond het tegelijkertijd plaats in Finsbury Park in Londen en in Perry Park in Birmingham.

Foto: Shutterstock


5

Te zien en te doen op het festival

Het Londense festival wordt in de open lucht gehouden, midden in een groen park. Geniet van deze rustgevende omgeving. Je hebt het gevoel dat je op het platteland bent, terwijl je maar een paar stations bent verwijderd van hartje Londen. Geniet met je voeten in het gras van de concerten in deze landelijke sfeer.


6

Niet te missen in de omgeving

Ga van de Big Ben via Buckingham Palace en de Tower of London naar Trafalgar Square. Londen heeft genoeg toeristische plekken die je niet mag missen. Als je een sportliefhebber bent, kun je tijdens je verblijf in Engeland ook naar het tennistoernooi Wimbledon. Dat wordt gehouden van 29 juni t/m 11 juli 2016.

Foto: Shutterstock