Top activiteiten in Wales

Wales weerspiegelt zijn Keltische identiteit en zijn taal: een regio met karakter, zo rijk en gevarieerd dat één reis eigenlijk niet genoeg is.


Wales: natuur en Keltische overblijfselen

Van de oceaankust tot de Cambrische Bergen: Wales biedt oneindige mogelijkheden voor onvergetelijke ervaringen. Ga je zeehonden kijken op het eiland Anglesey, wandelen in het Nationaal park Brecon Beacons, in het gezelschap van schapen klimmen op de 1085 meter hoge berg Snowdon of kajakken in het Nationaal Park Pembrokeshire Coast? Kiezen is haast onmogelijk!

Wales is niet alleen een land van onmetelijke ruimte, maar ook van kastelen, abdijen, megalithische monumenten en landhuizen (waar het soms spookt!), die overal in het heuvelachtige landschap te zien zijn. Aan de kust zullen de charmante Victoriaanse badplaatsen je zeker kunnen verleiden.

En dan ben je nog niet eens in Cardiff geweest en heb je de gastvrijheid van de Welshmen en de Red Dragons nog niet geproefd... Trouwens, over rugby gesproken: haast je naar de tribune en krijg rillingen bij de spreekkoren van de supporters in Millennium Stadium.

Wales: een klein land voor grote emoties!