Top activiteiten in Dubai


In Dubai komen je wildste dromen uit 

Groot, groter, grootst. Dat is Dubai. Zwemmen met haaien, skiën in een winkelcentrum en het beklimmen van de hoogste toren ter wereld; alles kan in deze hypermoderne, Arabische stad. In Dubai komen je wildste dromen uit. 

De grootsheid van Dubai spreekt tot de verbeelding. De Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld, is een must om te bezoeken. Maar ook de honderden andere wolkenkrabbers geven deze stad een unieke, haast futuristische uitstraling. Neem ook een kijkje op de kunstmatige eilanden die de afgelopen jaren aan de kust zijn opgespoten. 

Als je van shoppen houdt, dan is Dubai jouw stad. Uiteraard vind je hier het grootste winkelcentrum ter wereld; de Dubai Mall. Met honderden restaurants, vijf skipistes, een gigantisch aquarium en 1000 winkels tot je beschikking is winkelen een belevenis op zich. Of je kiest voor één van de 39 andere winkelcentra voor de laatste mode, luxe juweliers en prachtige galeries. 

Op zoek naar wat meer cultuur? Dan bezoek je de traditionele souks voor kleurrijke specerijen en geurige kruiden. In het Museum van Dubai leer je over de interessante geschiedenis van de handelsstad. Je leert meer over de oorspronkelijke bewoners tijdens een bezoek aan een Bedoeïenenvolk. Natuurliefhebbers laten zich verbazen door de schoonheid van de woestijn tijdens een jeepsafari. Na afloop kom je heerlijk tot rust op het uitgestrekte stadsstrand.