Top activiteiten in Californië

De bekendste staat van het westen van de Verenigde Staten kent een verbazingwekkend aantal verschillende landschappen. Ga van Los Angeles via de Californische wijnroute op een bijzondere reis naar San Francisco en ontdek de essentie van Californië.


Californië: een wereld van contrast in het westen van de VS

Loop in de voetsporen van de goudzoekers in Bodie, een spookstadje in het Californische achterland. Dit kleine dorp, gebouwd in de tijd van de goudkoorts, kan worden bezocht als een openluchtmuseum. Liefhebbers van westerns gaan naar Lone Pine, waar ze kunnen dwalen door de woestijn en het bergachtige landschap.

Een heel andere sfeer heerst er in Palm Springs, met de villa's van de sterren uit de jaren 50. Wat verder, in het Point Lobos State Reserve, kun je genieten van heel andere fauna, langs de paden die kriskras door wilde en ongerepte natuur lopen. Eenmaal in het hart van Californië neem je de wijnroute: een must voor levensgenieters...

Vergeet niet een uitstapje naar San Francisco te maken, waar je een van de beroemde trams kunt nemen! Tenzij je liever te voet de sterren op de legendarische Hollywood Boulevard in Los Angeles bekijkt.