Top activiteiten in Florida

In Florida is de zon de baas! Van Miami tot de subtropische bossen van Ocala National Forest: Florida heeft heel wat verrassingen voor je in petto. Het is de ideale bestemming voor een zonnige vakantie, tussen wilde natuur en stedelijke jungle...


Florida, de Sunshine State, heet je welkom

Ga op zoek naar schelpen op Sanibel Island, het eiland dat bekend staat om zijn duizenden bontgekleurde exotische soorten. Met een duikbril en snorkel ontdek je het weelderige koraalrif van Biscayne National Park, van John Pennekamp Coral Reef State Park of van Looe Key. In Kings Bay kom je tijdens het duiken zeekoeien tegen!

Of je nu met je gezin reist, met je partner of met een groep vrienden: Walt Disney World is absoluut een magische plek waar je tijdens je reis door Florida een paar leuke uren kunt doorbrengen. Als je liever rilt in een natuurlijke omgeving, kom je zeker aan je trekken in de Everglades, waar kaaimannen zwemmen in het stilstaande water!

Aan de kust mag je Miami niet overslaan, met zijn mooie zandstrand en art-decogevels. Overdag geniet je van non-stop shoppen en iconische monumenten, en zodra de avond valt sta je voor de deur bij een van de vele Latino-clubs.