Top activiteiten in Miami

Het verhitte nachtleven, de paradijselijke stranden en de glimmende wolkenkrabbers hebben Miami de bijnaam "Magic City" bezorgd. Maar Miami is meer dan dat. Ontdek deze stad tijdens een verblijf in het zonnige Florida!


Miami bruist!

De immense stranden van Miami staan hoog op de lijst met de mooiste stranden van Amerika. Trakteer jezelf op een luie dag of trotseer op je surfplank de golven bij Sunny Isles Beach, Bal Harbour Beach, North Beach of Surfside Beach.

Ontdek de bijzondere architectuur van deze stad. Liefhebbers van art deco kunnen volop genieten in Miami: alleen al het Architectural District (Art Deco District) telt meer dan 960 beschermde gebouwen. De wijk Wynwood staat bekend om zijn fresco's en werken van grote namen in de street art.

Als je even wilt ontsnappen aan de drukte in de bruisende straten van Miami, of wilt bijkomen van iets te veel feesten, kom je tot rust tijdens een exotisch uitje naar Everglades National Park. Dit biosfeerreservaat herbergt 36 bedreigde diersoorten, waaronder de spitssnuitkrokodil en de floridapanter. Het is ook de ideale plek voor een legendarische selfie met een alligator op de achtergrond!

Proef alvast van de sfeer met deze video van Miami!