Top activiteiten in San Francisco

Het aan de Grote Oceaan gelegen San Francisco laat al tientallen jaren zijn rebelse en creatieve aard zien. Ontdek het eigenzinnige Frisco tijdens een stedentrip!


San Francisco, stad aan de baai

Verken tijdens je stedentrip de sfeervolle wijken van San Francisco. Als je omhoog klimt langs Lombard Street, raak je gegarandeerd je richtingsgevoel kwijt: het is de meest bochtige straat ter wereld. Eenmaal boven bereik je het George Sterling Park, waar je kunt genieten van het uitzicht op de beroemde Golden Gate Bridge. Daal vervolgens af naar Fisherman's Wharf voor een ontmoeting met Californische zeeleeuwen.

Met de kabeltram kun je de stad voordelig en snel ontdekken. Deze legendarische cable cars doen het centrum van de stad en de kades van San Francisco aan. Wat beklemmender is het Fort Alcatraz. Hier kun je de beroemde (& beruchte...) gevangenis bezoeken.

Orson Welles, Howard Hawks, Alfred Hitchcock, Woody Allen en Francis Ford Coppola: meerdere meesters van de filmkunst hebben hun camera gebruikt in de straten van Frisco. De veelzijdige en fotogenieke stad verleidt nog steeds vele artiesten uit de hele wereld.

Voel de vrijheid van San Francisco tijdens een onvergetelijke stedentrip! Alvast wat van de sfeer proeven? Bekijk dan onze video over San Francisco