Top activiteiten in Vietnam

Vietnam in Zuidoost-Azië beschikt over een prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Niet gek dus dat dit land een populaire bestemming is. Maak kennis met de drukke, chaotische hoofdstad Hanoi met een wandeling door het historische centrum, met tempels, markten en restaurantjes. Ook het oude centrum van de voormalige haven- en handelsstad Hoi An aan de kust is een bezoek waard. 

Onze bestemmingen


Veelzijdig Vietnam

Maak een boottocht door Halong Bay, een baai met veel grotten en hoge kalkstenen rotsformaties in het water. Deze fotogenieke plek staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In Sapa kun je wandeltochten maken langs dorpjes en prachtige rijstvelden. De vruchtbare delta van de Mekong-rivier mag je ook niet overslaan. Een boottocht geeft je een mooi inkijkje in het dagelijks leven in de dorpjes langs deze rivier.

Cultuurliefhebbers komen ook aan hun trekken in Vietnam, met onder meer de hindoetempels van My Son, de tempels en tomben bij de voormalige keizerlijke hoofdstad Hué en de keizerlijke stad van Thang Long bij Hanoi.

Zin in wat actie? Ga dan naar de koelere hooglanden bij Dalat, waar je kunt wandelen, fietsen, raften en kanoën. Bij de stranden van Nha Trang, Mui Ne en het eiland Phu Quoc in het zuiden van Vietnam kun je heerlijk relaxen, zwemmen of snorkelen.