Top activiteiten in Kaapstad


Kaapstad: een stedentrip boordevol avontuur

Volgens velen is Kaapstad de mooiste stad van Zuid-Afrika. Of je deze mening ook bent toegedaan moet je zelf maar ervaren, maar in ieder geval kun je er zeker van zijn dat je je in deze stad geen moment zult vervelen. In veel opzichten kun je in Kaapstad een klassieke stedentrip beleven vol cultuur, architectuur en natuurlijk de nodige shopmomenten, maar anderzijds kun je hier terecht voor een vakantie vol adrenaline en avontuur.

Een bezoek aan Robbeneiland, het symbool voor onderdrukking en apartheid, maar ook voor hoop en overwinning, mag tijdens je verblijf in Kaapstad niet op het programma ontbreken. Als je van glinsterende sieraden houdt, kun je een bezoek brengen aan het Diamantmuseum, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van deze prachtige steensoort. Ook liefhebbers van lekker eten en drinken kunnen in Kaapstad hun hart ophalen. Bezoek de Kaapse wijnlanden en geniet er van een heerlijke lunch met fantastische wijnen. 

Voel je graag de adrenaline door je lijf gieren en heb jij zin in een stedentrip vol avontuur? Wat dacht je van duiken met haaien of abseilen vanaf de indrukwekkende Tafelberg? Als je altijd al een keer de Big Five hebt willen zien, is dit je kans: op slechts twee uur rijden van Kaapstad ligt het Aquila Game Reserve waar je olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen en luipaarden kunt spotten.

Lees voor meer tips deze top 5 van must-do's in en om Kaapstad. Waar wacht je nog op?  Ga ook op reis naar deze fantastische bestemming!